TÄYSIN UUSI FORD RANGER RAPTOR

Tulossa täysin uusi Ford Ranger Raptor: Euroopan Ford Performance -tiimin suunnittelema ylivoimaisen suorituskykyinen 4x4 pick-up.

Ford Rangerit ovat tunnettuja lujuudestaan. Täysin uusi seuraavan sukupolven Raptor on kaikkien aikojen suorituskykyisin ja lujin. Siinä on muun muassa kaksoisturboahdettu V6 EcoBoost -bensiinimoottori, vaativaan käyttöön suunniteltu ainutlaatuinen jousitus Fox-iskunvaimentimilla, sekä äärimmäisiin ajo-olosuhteisiin tarkoitettu Baja-ajotila. Tässä ajoneuvossa on kyse ennenkokemattomasta suorituskyvystä.

Tutustu uuteen malliin Olen kiinnostunut tästä


TÄRKEIMMÄT VAKIOVARUSTEET

TEHOA JA SUORITUSKYKYÄ

Ford Ranger Raptorin moottorivaihtoehdot ovat täysin uusi 3.0 EcoBoost V6 288 hv-kaksoisturbobensiinimoottori ja 2.0 EcoBlue -kaksoisturbodieselmoottori. Kumpikin moottori tarjoaa ennenkokemattoman ajonautinnon ja suorituskyvyn valtavine voimavaroineen ja vääntöineen. Täysin uusi Ranger Raptor ei jätä ketään kylmäksi!

TODELLISTA SISUA

Baja-ajotoiminnolla täysin uusi Ranger Raptor mukauttaa auton asetuksia välittömästi suurinopeuksiseen maastoajoon sopivaksi.

FOX-ISKUNVAIMENNUS

Uusi Ranger Raptor on äärimmäisten olosuhteiden maastoauto. Sen vailla vertaansa olevat Fox-iskunvaimentimet tarkoittavat, että jousitusjärjestelmä kykenee vastaamaan lähes kaikkiin maaston asettamiin haasteisiin.

YLELLISET SISÄTILAT 

Uuden Ranger Raptorin sisätilat on uudistettu täysin. Sisätiloissa on muun muassa uusi 12,4” digitaalimittaristo ja 12” kosketusnäyttö sekä ylellinen ja erittäin laadukas Raptor-logolla varustettu istuinverhoilu.Kuvan malli on tietokoneella luotu esituotantomalli, eikä se välttämättä vastaa Euroopan tuotantomallia.Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Mäkelän Auto Oy

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Mäkelän Auto OyArviot