Mäkelän Auto Oy on Keski-Uudenmaan suurimpia uusien autojen vähittäiskauppiaita. Vuonna 1947 Järvenpään Autokorjaamo T. Mäkelä –nimellä perustettu yrityksemme on yksi Suomen vanhimmista autoliikkeistä. Toimipisteemme sijaitsevat Järvenpäässä. Laajan henkilö- ja hyötyajoneuvojen valikoiman lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman yksilöllisesti tarkastettuja vaihtoautoja kaikista koko- ja hintaluokista.

Saat meiltä myös leasing-, rahoitus- ja osamaksupalvelut. Luonnollisesti hoidamme puolestasi uuden autosi vakuutuksen ja rekisteröinnin.

Merkkihuoltoa olemme tehneet jo yli 70 vuotta. Autotehtaan valtuuttama merkkikorjaamomme hoitaa autosi määräaikais- ja takuuhuollot. Asentajamme ovat saaneet monipuolisen merkkikohtaisen koulutuksen mekaanisesta asennuksesta sähkötöihin vianetsintöineen. Työllemme myönnämme aina 6 kuukauden tai 15 000 km takuun.

Saat meiltä myös alkuperäiset merkkivaraosat ja lisävarusteet.

Vakuutusyhtiöiden valtuuttama vauriokorjaamomme tarkastaa ja korjaa autosi vauriot merkkikohtaisia työtapavaatimuksia ja -menetelmiä noudattaen.Fordin Palvelunumero +358 9 725 22022

Valintanumerot

  1. Ford Tiepalvelu 
  2. Asiakaspalvelu 
  3. Ford Credit asiakaspalvelu 
  4. Ford Liikkumisturva