Ford julkistaa uudet Tourneo Connect- ja Tourneo Courier -henkilökuljetusmallit, joissa enemmän tyyliä, tehokkuutta ja teknologiaa

18.1.2018


  • Ford julkistaa uudet Tourneo Connect- ja Tourneo Courier -mallit tuoden uutta tyyliä, teknologiaa ja suorituskykyä Tourneo-perheeseen kesällä 2018
  • Uusi Tourneo Connect esittelee polttoainetaloudellisen uuden 1.5 litran EcoBlue- dieselmoottorin ja 1.0 EcoBoost -bensiinimoottorin sylintereiden lepuutusteknologialla sekä 8-vaihteisen automaattivaihteiston
  • Kompaktissa uudessa Tourneo Courierissa on päivitetty voimansiirto 6-vaihteisella vaihteistolla vakiona, SYNC 3 -teknologia sekä uudistettu keulan ulkomuoto
  • Uudet mallit täydentävät Ford Tourneo -malliston uudistumista, joka on jatkoa uuden Tourneo Customin julkistukselle aiemmin vuonna 2017


Vantaa, 18.12.2017 – Ford julkisti tänään uudet Tourneo Connect- ja Tourneo Courier
-henkilökuljetusmallit, jotka tuovat uuden tyylikkään muotoilun, polttoainetaloudellisemmat moottorit sekä edistykselliset kuljettajaa avustavat teknologiat osaksi suosittua Tourneo-perhettä kesällä 2018.

Uuden Tourneo Connectin viisi- ja seitsemänpaikkaisten mallien sekä viisipaikkaisen Tourneo Courierin esittely saa päätökseen Fordin koko Tourneo-malliston uudistuksen. Malliston huippua edustava ja täysin uudet sisätilat saanut kahdeksan-/yhdeksänpaikkainen Tourneo Custom julkistettiin aiemmin tänä vuonna ja on nyt tilattavissa ympäri Euroopan.

“Uudet Tourneo Connect ja Tourneo Courier ovat tilavia, muunneltavia ja niissä on uusia teknologioita, kuten SYNC 3 -tietoviihdejärjestelmä, joka auttaa asiakkaita saamaan kaiken irti kiireisestä ja aktiivisesta elämäntyylistään, ” sanoi Roelant de Waard (Vice president, Marketing, Sales & Service, Ford of Europe). ”Hienostuneet moottoriteknologiat, mukaan lukien paranneltu 1.0 EcoBoost
-bensiinimoottorimme sylintereiden lepuutuksella, tekevät uusista Tourneo-malleista entistä parempia ajo-ominaisuuksiltaan ja myös käyttökustannuksiltaan edullisempia.”

Uusi Ford Tourneo Connect

Uudessa Ford Tourneo Connectissa on tyylikäs uusi keula, jossa on viisisäleinen säleikkö sijoitettuna entistä korkeammalle, kapeammat ajovalot sekä aerodynaamisempi keulan alaosa ja etuspoileri. Tehokkaat HID Xenon -ajovalot ja LED-päiväajovalot ovat saatavilla paremmin varusteltuihin malleihin.

Sekä viisipaikkaisessa Tourneo Connectissa että seitsenpaikkaisessa Grand Tourneo Connectissa on uudistetut sisätilat tyylikkäin ja kestävin verhoilumateriaalein. Uudistetussa kojelaudassa on uusi keskikonsoli, jossa on tablet-laitteista inspiraationsa saanut 6-tuumainen värikosketusnäyttö (paremmin varustellut mallit) sekä Fordin SYNC 3 -tietoviihdejärjestelmä.

Muita uusia kuljettajaa avustavia teknologioita ensimmäisenä segmentissään ovat mm. Intelligent Speed Assist (älykäs nopeudenrajoitin), joka mahdollistaa maksiminopeuden automaattisen säätämisen siten, että auton nopeus pysyy rajoitusten sallimissa rajoissa, Pre-Collision Assist with Pedestrian Detection (Törmäyksenestoavustin jalankulkijatunnistuksella) -hätäjarrutusjärjestelmä, sivutuulen vakautusjärjestelmä (Side Wind Stabilisation) ja aktiivinen pysäköintiavustin (Active Park Assist), joka auttaa ohjaamaan auton sekä rinnakkain että pitkittäin sijaitseviin pysäköintipaikkoihin.

Alansa huippua edustava moottorimallisto parantaa polttoainetaloudellisuutta ja täyttää Euro 6.2
-päästöstandardit. Fordin uudessa 1.5 litran EcoBlue-dieselmoottorissa yhdistyvät uusin polttoaineen suihkutus, turboahdin ja päästöjenhallintateknologiat matalakitkaisen moottorin kanssa, mikä saa aikaan paremman suorituskyvyn ja alhaisemman polttoaineen kulutuksen

Tourneo Connectiin ja Grand Tourneo Connectiin.

Uuteen Tourneo Connectiin saa myös uuden version moninkertaisesti palkitusta 1.0 EcoBoost -moottorista. Sen sylinterinkantta, polttoaineen suihkutusta ja päästöjenhallintajärjestelmää on muutettu merkittävästi paremman polttoainetaloudellisuuden aikaan saamiseksi.

Uusiin teknologioihin sisältyy myös sylintereiden lepuutus, joka mahdollistaa moottorin toiminnan kahdella sylinterillä kevyellä kuormalla, mikä vähentää pumppaushävikkiä ja parantaa polttoainetaloudellisuutta.

Kuusivaihteinen manuaalivaihteisto on nyt saatavana vakiovarusteena kaikkien moottoreiden kanssa.1.5-litrainen EcoBlue-moottori on saatavana myös uudella kahdeksanvaihteisella automaattivaihteistolla. Se mahdollistaa optimoidun polttoainetaloudellisuuden, herkän suorituskyvyn sekä sujuvan ja nopean vaihteen vaihtamisen.

Nämä kaksi Tourneo Connect -mallia tarjoavat edelleen erinomaista muunneltavuutta monipuolisine istuinvaihtoehtoineen sekä runsaat säilytystilat ja takana sivuliukuovet molemmin puolin autoa. Tourneo Connectissa on näppärä 60/40 jaettu takapenkki, jonka voi taittaa tasaiseksi, kaataa eteenpäin tai vaikka poistaa kokonaan, jolloin saadaan 2410 litraa säilytystilaa etupenkkien taakse. Grand Tourneo Connectin takaistuimet taittuvat nopeasti ja helposti tasaiseksi, esteettömäksi 2620 litran matkatavaratilaksi, ja kolmannen rivin penkit liukuvat eteen- ja taaksepäin lisäten monipuolisuutta.

Uusi Ford Tourneo Courier

Viisipaikkainen Tourneo Courier on Fordin Tourneo-perheen pienin jäsen, ja uudessa mallissa on uudistettu keulan ulkomuoto, jossa on uudelleen muotoiltu säleikkö ja keulan alaosa.

Ohjaamossa on uudelleen muotoiltu, ergonomisempi keskikonsoli, joka on sijoitettu lähemmäs kuljettajaa, jolloin se näkyy ja on käytettävissä helpommin. Paremmin varusteltuihin malleihin on saatavana 6 tuuman värikosketusnäyttö ja Ford SYNC 3 -tietoviihdejärjestelmä.

Päivitettyyn moottorivalikoimaan kuuluvat polttoainetaloudellinen 1.5 litran TDCi-dieselmoottori ja 1.0 EcoBoost-bensiinimoottori, jotka täyttävät Euro 6.2 -päästövaatimukset. Kaikissa malleissa on Fordin uusi kuusivaihteinen manuaalivaihteisto, joka korvaa edellisessä mallissa olleen viisivaihteisen vaihteiston. Uusi vaihteisto vaihtaa vaihteet paremmin ja vaikuttaa osaltaan parempaan polttoainetaloudellisuuteen.

Dieselmallien entistä edullisemmat käyttökustannukset on saatu aikaan optimoidun aerodynamiikan ja aktiivisen etusäleikönsulkijan avulla, mitkä lyhentävät moottorin lämpiämisaikaa ja vähentävät ilmanvastusta.

Uusi Tourneo Courier pohjautuu edellisen mallin vahvuuksiin ja tarjoaa perheiden ja kaupunkilaisautoilijoiden aktiivisiin elämäntyyleihin ensiluokkaiset matkatavara- ja matkustajatilat. Muunneltavassa takaosassa on 60/40 jaettu takapenkki kätevällä tip/tumble -taittomekanismilla, jonka ansiosta tilaa on 1656 litraa penkit alas käännettyinä. Takapenkille on myös helppo päästä sisään kaksoisliukuovista. Varustelutasoja on neljä. Titanium- ja Sport varustelut edustavat malliston huippua.

Lisää tietoa uusista Tourneo Connect- ja Tourneo Courier -malleista, mukaan lukien polttoaineenkulutus- ja suorituskykytiedot, julkaistaan lähempänä autojen julkistusajankohtaa vuonna 2018. Suomen mallivalikoima vahvistetaan myöhemmin.

Uutiset

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Mäkelän Auto Oy

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Mäkelän Auto Oy